Plan een vrijblijvend ‘ tot de essentie’ gesprek

Je weet dat het anders kan. Klaar voor meer? Laten we elkaar ontmoeten en ervaren of we matchen.

Wat men zegt...

Echte mensen, echte verhalen

Uit m’n hoofd in balans

Ik heb een bijzondere sessie met Nicoline meegemaakt – Hoofd, Hart & Buik. Prachtig! Ik heb me volledig mee durven laten nemen in iets dat ik vroeger heel vaag had gevonden. De rust, het vertrouwen en de intensiteit brachten dat ik mijn grenzen heb verlegd en er helemaal in mee kon gaan. Veel persoonlijke inzichten en een nadere kennismaking met mijzelf heeft het me opgeleverd.

 

Ilona
Publishing Manager

Bewustwording & praktische handvaten

Als coach dringt Nicoline heel snel non-verbale signalen op en geeft feedback door het benoemen van het bedrag en het effect daarvan op zowel jouzelf als op je omgeving. Het resultaat daarvan is bewustwording en inzicht bij mij, inclusief handvatten om het anders te doen.

 

Violette Brand
Coach

Een omslag

Ik heb het coachtraject als heel zinvol ervaren. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven, nieuwe rust in een wirwar van emoties en gedachten. Na de 2e sessie was ik weer in staat de vergaderingen bij te wonen in mijn organisatie. Ook voelde ik al na de 2e sessie dat het beter met mij ging op het werk. Verder zorgde Nicoline ervoor dat ik mij bewust werd van eigen gedachten, gedrag en emoties en gaf zij mij inzicht in mogelijke beweegredenen van anderen. Succesfactor van het traject is het volledige vertrouwen dat ik had in Nicoline als coach. Nicoline richt zich namelijk 100% op haar coachee, luistert goed, geeft eerlijke feedback op verbaal en non-verbaal gedrag, laat mij volledig zijn wie ik ben. zij is oordeelloos. Ik kon met haar kijken naar de kanten van mezelf waar ik veel kritiek op heb en daarin zachter zijn naar mezelf. Ik heb een omslag gemaakt met dank mede aan haar coaching. Ik zag weer toekomst en ben met nieuw enthousiasme aan de slag gegaan. Ik heb mijn draai weer helemaal gevonden.

Yvonne Hermans
Controller

In contact met mezelf

Ik vind Nicoline heel sterk in het, wat zij vervaart, in te brengen in het (coach)gesprek. Ze is goed in contact met mij en met zichzelf. Ze kan daarmee confronterend zijn, maar doet het op een zorgvuldige en veilige manier. Ik vind het voor mezelf heel leerzaam hoe zij dat doet; opmerken wat er bij haar gebeurt, dan verwoorden, checken en gebruiken. Ik wordt door haar uitgedaagd om ook bij mijzelf na te gaan hoe dat zit, om in contact met mijzelf te gaan. De ruimte en veiligheid daarvoor geeft ze mij.

Marije van Ginkel
Teammanager

Balans tussen persoonlijk en zakelijk

Empathie en het in de praktijk brengen van empathie is de kracht van Nicoline als coach en daarbij blijft ze dicht bij zichzelf in alles wat ze doet. Haar talent is mensen te helpen om nog beter met het eigen leven en veranderingen om te gaan en te luisteren naar wat anderen beweegt. Omdat zij in alles wat ze doet 100% Nicoline stopt, maakt dit haar echt. Ze is een open, eerlijk, empatisch mens in de combinatie met een zakelijke kant en business bewustzijn. En heel soms vind ik haar ietwat “bossy”.

Andreas Proefrock
VP Cloud Communications & Sipwise Technology Solutions

Een nieuwe wereld opende

Ik was altijd erg sceptisch over coaching. Bij Nicoline voelde ik me gelijk thuis en vrij om alles uit te spreken. Door middel van korte doordachte oefeningen opende een hele nieuwe wereld voor mij. Nicoline is ontzettend professioneel en heeft de gave heel goed te luisteren en je op je gemak te stellen. Ik ben heel blij dat ik toch heb doorgezet en mijn blik op coaching verruimd heb.

Marina Krunic
Designer

Ik neem weer stappen

Nicoline houdt me op een liefdevolle en soms ook humoristische en confronterende manier een spiegel voor. Ze herinnert me er vaak aan niet te oordelen over mezelf als over een ander. Mijn (emotioneel) bewustzijn en mijn zelfvertrouwen zijn gestegen. Ik neem weer stappen in mijn leven.

Serena Ashley
Ondernemer

Rust en blijdschap terug

De sessies hebben onverwacht heel veel voor mij betekent. Ik was enige tijd niet meer happy, mijzelf kwijtgeraakt, leefde op een automatische piloot en was achteraf gezien erg ongelukkig. Toen ik met Nicoline startte had ik niet verwacht dat dit mij zoveel kennis en inzicht kon brengen. De timing had niet beter gekund. Ik ben er nog niet. Maar er zijn al zoveel gelukkige momenten voorbij gekomen. De vrede in mijzelf komt terug en ook mijn omgeving merkt meer blijdschap. Als coach heb ik Nicoline heel fijn ervaren. Oefeningen waren fijn, haar stem is erg prettig en rustig om naar te luisteren, dit hielp mij bij het ontspannen maar ook bij de focus in de oefeningen. Ze heeft iets natuurlijks waar door ze mij heel erg op mijn gemak kan laten voelen. Ze creëert iets natuurlijks waardoor ze mij heel erg op mijn gemak kan laten voelen. Ze creëert daarmee direct een veilige omgeving. Het niet oordelen maakte ook kwetsbaar opstellen mogelijk.

Eunice
Verzuimcoördinator

Zicht op wat ik wil

In haar fijne praktijkruimte heeft Nicoline een sfeervolle plek gecreëerd waar ik me op mijn gemak voelde. Met haar heldere intuïtie, oprechte interesse, warmte en nieuwsgierigheid weet ze op een doortastende manier tot de kern te komen. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in mijn ware verlangens, iets waar ik al een tijdlang mee worstelde. Vol toewijding en enthousiasme heeft ze oefeningen met mij gedaan die op een verrassende wijze hebben geleid tot deze inzichten. Naast haar charmante verschijning is ze een hele fijne gesprekspartner, prettig in de omgang, vol levenslust én gevoel voor humor!

Saskia Tjho
Setdresser

Download de oefeningen "Mindful reminder" & "Stress Relief"

Laat je naam en emailadres achter en download de bestanden

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stress Relief in 3 minuten"

Laat je naam en email adres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefeningen "Maak van je hoofd een bijzaak"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,